Skip to content

BAHRİOĞLU NAKLİYAT 2001’de İstanbul da kurulmuş olup; İstanbul geneli evden eve taşıma, iş yeri taşımacılığı, fuar taşımacılığı, kurumsal taşımacılığı, parça eşya taşımacılığı, asansörlü eşya taşımacılığı, eşya depolama ve şehirler arası evden eve taşıma hizmeti sunmaktadır.

Zengin araç filosu ve eğitimli personeli ile, asansörlü nakliyat ve nitelikli paketleme hizmetiyle yüksek hizmet kalitesi ile faaliyette bulunan BAHRİOĞLU NAKLİYAT firması, hizmet kalitesinden ödün vermeksizin uygun fiyatlarla evden eve taşıma hizmetleri sunmaktadır. Kuruluşumuzdan bugüne dek geçen yılların tecrübeini günümüz koşullarına uyarlayarak müşterilerine güven veren bir kalite sunar. Firmamız; geniş hizmet yelpazesi ve filosu ile müşterilerine mükemmel bir tecrübe ve hizmet sağlar.

Evden eve taşımacılık hizmetinde lider konumda yer alan firmamız hemde bu hizmetini kurumsal ilkelere bağlı şekilde sunar. Müşteri memnuniyeti ilkesine de sadık olan firmamız özel nakliye araçları yardımıyla taşıma hizmetini verir. Uzman personel eşya taşıma konusunda gerekli eğitime sahip olarak size yardımcı olur. Taşınma sırasına hiçbir eşyanıza zarar verilmez. Özel ambalajlama yöntemiyle eşyalarınız koruma altına alınır. Ayrıca firma bünyemizde taşıma personeli, montaj elamanı ve elektrik uzmanı yer almaktadır. Firma misyon ve vizyonu doğrultusunda yasal çerçeve içerisinde hizmetimizi devam ettirmekte ve sektörde de en çok tercih edilen grup içerisinde yer almaktayız. Sizde hizmet içeriklerimizden faydalanarak problemsiz bir taşınma dönemi geçirebilirsiniz. Hizmet içeriklerimizden faydalanmak istediğinizde kurumsal müşteri hizmetlerimizle iletişim kurmanız yeterli olacaktır.

Eşyalarınızın problemsiz bir biçimde yeni adresinize geçiş sağlanması için özel taşıma metotları tercih edilmektedir. Asansörlü taşıma metotları de bunlardan birisidir. Uzmanlık isteyen bu hizmet firmamız tarafından garanti kapsamı içerisinde size sunulur. Bundan dolayı güven içerisinde hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Ayrıca bütün eşyalarınız taşıma süresi içerisinde sigorta kapsamına da alınmaktadır. Bu sayede taşıma esnasında eşyalarınıza zarar gelir ise ilgili sigorta güvencesinden faydalanarak mağduriyetiniz hızlı bir biçimde giderilir. Sizde hizmet içeriklerimizden faydalanarak yeni adresinize huzurlu bir geçiş sağlayabilirsiniz. Ev taşıma konusunda firmamız gerekli deneyim ve tecrübee sahiptir. Ayrıca müşteri esaslı çalışma anlayışı içinde de yardımcı olarak size uzman bir taşınma dönemi yaşatılır.

MİSYONUMUZ

Hızlı, güvenilir ve güncel, bilgi ve teknoloji destekli taşımacılık hizmetinin tüm gereklerini; müşterilerimizin isteği, taahhüdümüz ve kalite sistemimize uygun olarak yerine getirmek. Sürekli değişim ve gelişimi, yaşam tarzı haline getiren personelimizin; sonuca yönelik faaliyetleriyle müşteri beğenisi ve sadakatini sağlamak
Rekabet gücümüzü pazarlarda sürdürmektir.

VİZYONUMUZ

Evden eve nakliyat ve küresel taşımacılık piyasasında, müşteri memnuniyetini maksimum düzeyde tutmak
Evden eve taşımacılık ve global nakliyat sektöründe, müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmak
Bütün dünyada kabul edilen kalite standartlarında; hizmet üreten, ülkemizin en güvenilir, en rahat ve zaman yönetimine en çok hassasiyet gösteren nakliye şirketi olmak